Ghidul Serviciilor
Dermatologie Timisoara - Cabinet Dermestetics
inapoi la firma 135 vizite
Poza Microdermabraziune
Foto

Daca este sa vorbim despre microdermabraziune, despre ce este acest procedeu si cum contribuie el la infrumusetarea tenului feminin, ar trebui spus ca, asa cum este sugerata din denumirea lui, reprezinta de fapt o metoda de slefuire la nivelul pielii si cu efecte microscopice.

In fapt, micodermabraziune inseamna un tratament de cosmetica la nivelul facial, caci despre asta vorbim in primul rand cand ne gandim la frumusete, chiar daca frumusete si infrumusetare nu se reduce doar la chipul nostru. Ca sa intelegeti despre ce este vorba in microdermabraziune, voi face referire la un procedeu industrial oarecum asemanator, ceva in genul sablarii. Ei, pentru comparatie si intelegerea procedeului, daca pe o tabla este suflat printr-un jet puternic de aer un flux de particule de nisip, tabla se va curata de rugina si va primi un aspect placut si curat. Cam asa este si pielea dvs…

Spre deosebire de procedeul industrial, in procedeul de microdermabraziune si prin aparatura folosită la cabinetul de dermatologie Dermestetics din Timisoara nu se sufla nisip, ci un jet de cristale de oxid de aluminiu. Acestea, dupa ce se lovesc de supragfata pielii dvs sunt aspirate inapoi, impreuna cu celulele moarte, cu partea superficiala a pielii care a fost plina de impuritati. Pielea dvs va ramane curata si luminoasa.

Metaforic vorbind, este ca si cum un smirghel dintre cele mai fine va curata pielea, cam asta ar putea insemna o microdermabraziune…

La ce este folosita, sau care sunt indicatiile sale!? Inainte de a evidentia principalele sale aplicatii, trebuie spus ca prin microdermabraziune nu se aduc vatamari de niciun fel, dimpotriva, chiar daca practic se slefuieste de impuritati pielea dvs. Microdermabraziunea este neinvaziva si complet nedureroasa, iar efectele acesteia se vad inca de la prima sedinta.

In primul rand veti asista la un fenomen de regenerare celulara si o accelerare a productiei de colagen. Este firesc ca, odata eliberata de povara stratului de clule moarte de la suprafata, pielea dvs sa-si urmeze tendinta naturala de refacere. Ridurile vor fi atenuate in mod semnificativ si practic instantaneu. Tesuturile dvs vor fi curatate iar prin microdermabraziune se intervine de fapt si la tratarea acneei si a uniformizarii zonelor colorate inestetic.

Se poate spune despre microdermabraziune ca reprezinta un procedeu indispensabil oricarui medic dermatolog in activitatea sa de curatare si tratare a pielii, de intinerire si infrumusetare a acesteia.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.