Ghidul Serviciilor
Dermatologie Timisoara - Cabinet Dermestetics
inapoi la firma 135 vizite
Poza Terapie laser
Foto

Cabinetul de dermatologie Dermestetic din Timisoara propune pacientilor o terapie moderna cu laser de joasa frecventa care activeaza circulatia sanguina la nivelul fetei si imbunatateste metabolismul celular.  Astfel, prin aparatul de tip laser care are efectul principal de biostimulare, dr. Gabriela Ciobanu, va ofera sprijin esential la vindecarea rapida a numeroase  afectiuni dermatologice.

Principalalele afectiuni in care se poate astfel interveni cu succes sunt:

Terapia cu laser practicata la cabinetul nostru de dermatologie  favorizeaza procesele care se desfasoara in mod natural pe parcursul procesului de insanatosire al organismului. Celulele sunt ajutate sa se opuna imbatranirii premature si se favorizeaza regenerarea acestora.

Prin terapia cu laser de joasa frecventa pentru biostimulare creste calitativ circulatia sangelui, atat la nivelul activitatii intracelulare cat si in capacitatea sporita de a preluaoxigenul. De asemenea, glucoza este utilizata mai eficient, pe scurt sunt imbunatatite toate procesele metabolice de la nivel celular.

Aparatul laser de tip BTL din dotarea cabinetului de dermatologie este un mijloc foaret modern si eficace de tratament in vindecarea a numeroase afectiuni, mai ult, se pot predefini in memoria sa peste 500 de tipuri de tratament, fiecare particularizat pentru un anumit pacient.

Este greu de estimat de cate sedinte are nevoie fiecare pacient, durata si intensitatea lor nu se poate stabili decat de medicul dermatolog, in functie de severitatea si intinderea afectiunii. Exista situatii in care este suficienta una-doua sedint de cateva zeci de secunde, iar latele se intind pe durata minutelor.

Evident ca bolile cronice necesita o atentie sporita si probabil mai multe sedinte de tratament. Laser-ul utilizata la cabinetul de dermatologie nu este radioactiva. Este adevarat ca in unele situatii pot aparea usoara inrosiri a pielii in zonele tratate, neplaceri care dispar insa in foarte scurt timp.

Terapia laser este cotata drept una dintre cele mai moderne metode de tratament, neinvaziva si deci nedureroasa.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.