Ghidul Serviciilor
Siclog - Transport Rutier De Marfuri Intern Si International, Sfantu-Gheorghe / Covasna
inapoi la firma 131 vizite
Poza Siclog - detalii firma
Foto

Siclog SRL a luat nastere din dorinta unei echipe de profesionisti de a asigura clientilor servicii de calitate, oferite la cel mai înalt nivel în domeniul transportului rutier de marfuri intern si international, transport efectuat atât în regim de grupaj, cât si în regim de exclusivitate. Cu o experienta de peste 10 ani în domeniu, va stam la dipozitie cu solutii logistice complete, ce includ transporturi expres, transporturi de marfa la temperatura controlata, transporturi agabaritice pentru toate tipurile de marfuri generale, marfuri speciale sau marfuri ADR (https://transportadr.info ). Mijloacele de transport puse la dispozitie se adapteaza precis nevoilor clientilor nostri: de la masini tip Sprinter, carosate sau prelata, care au o capacitate utila de încarcare de pâna la 1,5 tone, camionete carosate sau prelata, cu capacitate utila de încarcare de pâna la 3,5 tone, camioane cu greutate utila de încarcare de pâna la 24 tone, destinate transportului de marfa cu volum de la 90 la 110 m3, platforma sau trailere destinate transportului de utilaje sau marfuri agabaritice, camioane tip duba pentru transportul marfurilor la temperatura controlata. Siclog ofera la cele mai competitive preturi de pe piata servicii complete de logistica pentru transportul utilajelor agricole cu gabarit depasit ( https://agabaritic.info ). Echipa noastra formata din specialisti cu o vasta experienta în domeniul transporturilor va ajuta sa gasiti cele mai optime solutii de transport si logistica aferente nevoilor dumneavoastra.

Siclog efectueaza urmatoarele tipuri de transport rutier de marfa:TRANSPORTURI RAPIDE TRANSPORTURI EXPRESSPentru transporturile rapide asiguram livrare oriunde în Europa si din orice tara Europeana asiguram timp redus de tranzit.TRANSPORTURI COMPLETE (FTL)Transporturile de marfa în regim complet se efectueaza din România catre EuropaTRANSPORTURI PARTIALE (LTL)Efectuam transporturi de marfa în regim de grupaj din România catre Europa si din orice tara Europeana catre România.

CONSULTANTA TRANSPORT INTERN-INTERNATIONAL

Consultanta în transporturi este oferita atât clientilor cât si potentialilor nostri clienti Atât clientilor cât si potentialilor nostri clienti le stam la dispozitie cu informatii referitoare la pret, conditiile în care se pot efectua aceste transporturi, durata de tranzit, formalitati, ambalarea corespunzatoare, asigurarea marfurilor pe parcursul transportului.

Echipa noastra formata din specialisti cu o vasta experienta în domeniul transporturilor va ajuta sa gasiti solutiile de transport si logistica cele mai optime aferente nevoilor dumneavoastra. Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati sau sa ne solicitati cerere de oferta la datele de contact mentionate.

 

CONTACTPROIECTARE TRANSPORT

Reprezentând un sector strategic al economiei, transportul rutier de marfuri, în mod direct afecteza viata de zi cu zi a oricarui om. Din dorinta de respectare a termenelor stricte în care marfurile se ridica de la puctul de expediere si tranzitul acestora în coditii de deplina siguranta pâna la descarcarea acestora la punctul de destinatie, va oferim solutii logistice complete, care includ transporturile în regim de grupaj, transporturile expres, transporturile pentru toate tipurile de marfuri agabaritice, transporturile pentru marfuri generale, transporturi pentru marfurile speciale, transporturile pentru marfuri din categoria ADR. Mijloacele de transport folosite sunt de la masini tip Sprinter, carosate sau prelata, care au o capacitate utila de încarcare de pâna la 1,5 tone, camionete carosate sau prelata, cu capacitate utila de încarcare de pâna la 3,5 tone, camioane cu greutate utila de încarcare de pâna la 24 tone, destinate transportului de marfa cu volum de la 90 la 110 m3, platforma sau trailere destinate transportului de utilaje sau marfuri agabaritice, camioane tip duba pentru transportul marfurilor la temperatura controlata. Siclog ofera la cele mai competitive preturi de pe piata, servicii complete de logistica pentru transportul utilajelor agricole cu gabarit depasit.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.