Ghidul Serviciilor
Frigospeed Eurotop - Transport Frigorific Intern Si International, Bradu / Arges
inapoi la firma 140 vizite
Poza FrigoSpeed EuroTop - detalii firma
Foto

Efectuam transporturi rapide/expres cu autoutilitatre de 1.5t cu livrare la orice destinatie din Europa cu timp minim de tranzit. FRIGOSPEED EUROTOP ofera solutii de transport frigorific si transport medicamente precum si servicii de grupaje si incarcari partiale de marfuri generale cu camioane de diferite capacitate de la autoutilitare cu greutatea utila de 1.5 t cu temperature controlata. Aceste servicii de transport la camion complet, express, incarcari partiale sau grupaje functioneaza atat la exportul din tara cat si la import in Romania.

FRIGOSPEED EUROTOP efectueaza transport international si intern de marfa generala pe intreg teritoriul Europei atat in spatiul intracomunitar cat si in spatiul extracomunitar.Organizam transport de marfa in regim grupaj sau la camion complet din Romania catre orice destinatie din Europa cum ar fi Portugalia, Spania, Franta, Anglia, Belgia, Olanda, Germania, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Italia, Elvetia, Austria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Slovenia si retur.

Suntem o firma cu capital romanesc avand ca obiect principal de activitate transportul si expeditiile de marfa in regim grupaj sau complet intern si international. Efectuam transporturi rapide/expres cu autoutilitatre de 1.5T cu livrare la orice destinatie din Europa cu timp minim de tranzit.

Firma noastra are o echipa competenta, flexibila si dinamica, permanent in contact cu partenerii sai, mereu dispusi in a va prelua cerintele de transport.

Suntem o firma dedicata conectarii nevoilor societatii. Transportul este un mijloc esential prin intermediul caruia progresul si inovatia se extind. Suntem o companie care prioritizeaza oferirea unor servicii complete si accesibile de transportare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.