Ghidul Serviciilor
Sky Grand Ballroom- Locatie Evenimente Prahova
inapoi la firma 106 vizite
Poza Organizari nunti, botezuri
Foto
Foto

Veti fi uimiti de design-ul de exceptie si eleganta salilor, dar si de atmosfera luminoasa si primitoare creata de lumina ambientala cat si de cea naturala. Salile dispun de mese rotunde si scaune create cu un design special care nu necesita o alta decorare, garderoba si bai spatioase, iluminate cu candelabre. Una dintre sali va fi cu siguranta preferata multora, pentru ca are acces la o terasa suspendata in aer liber.

Indiferent de amploarea sau de tipul evenimentului pe care doresti sa il organizezi, restaurantele Sky iti ofera solutia perfecta, cu mai multe spatii cochete, intime, intr-o locatie fabuloasa.

Meniurile Sky sunt compuse din preparate de exceptie, piese alese cu grija de catre cei mai mari bucatari, maestrii incontestabili in arta culinara.

Alege una dintre salile de evenimente Grand Ballroom si vei avea un eveniment reusit datorită profesionalismului, seriozită?ii ?i flexibilită?ii oferite de echipa noastra.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.