Ghidul Serviciilor
Recofert -Transporturi De Marfa Pe Rute Interne Si Externe, Braila
inapoi la firma 109 vizite
Poza Transport ADR
Foto

 

Dispunem de o experienta vasta in servicii de transport national si international si garantam siguranta, profesionalism si promptitudine pentru transport de marfuri, indiferent de destinatie si conditii.

In materie de transport ADR stim ca, intotdeauna, factorul care primeaza este siguranta. De aceea, va punem la dispozitie servicii de transport marfuri periculoase desfasurate in conditii optime de siguranta, atat la nivel national, cat si international. Ne axam pe servicii de transport ADR auto, iar autovehiculele folosite sunt special amenajate pentru transport ADR si sunt marcate cu semne distinctive (placi reflectorizante de culoare portocalie) care semnaleaza faptul ca se realizeaza un transport de marfuri periculoase.

Unul dintre atuurile noastre este adaptabilitatea la cerintele si interesele clientilor si rapiditatea in rezolvarea tuturor problemelor legate de transporturi si logistica.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.