Ghidul Serviciilor
Recofert -Transporturi De Marfa Pe Rute Interne Si Externe, Braila
inapoi la firma 109 vizite
Poza Transport international autoturisme
Foto

Recofert propune servicii de transport autoturisme, camioane, autoutilitare, motociclete, suuv-uri, barci pe teritoriul Romaniei dar si in afara tarii, in statele membre ale Uniunii Europene. Clientii nostri au avantajul ca le putem prelua bunurile din locul comandat urmand ca livrarea sa o facem oriunde ne este indicat, fie la domiciliu, fie la un terminal local.

Punem mare pret pe siguranta trasporturilor auto realizate, pe intretinerea echipamentelor de transport si pe instruirea permanenta a personalului care se ocupa de realizarea transporturilor, in special pe rute internationale.

Camioanele fiabile si eficiente, echipa profesionista, metodele de lucru predefinite ne permit sa prestam servicii de transport autoturisme la costuri reduse si avantajoase pentru toti clientii nostri.

Pentru detalii privind ofertele noastre de transport autoturisme, ne puteti scrie pe adresa de email office@recofert.ro sau, pentru mai multa simplitate, puteti folosi formularul de Contact disponibil in site.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.