Ghidul Serviciilor
Recofert -Transporturi De Marfa Pe Rute Interne Si Externe, Braila
inapoi la firma 109 vizite
Poza Transport utilaje agricole
Foto

Propunem servicii de transport utilaje agricole pe rute interne si internationale, in regim grupaj (pentru utilajele agricole de dimensiuni mici si mari) si in regim exclusiv pentru utilajele agricole de dimensiuni foarte mari.

Pentru detalii privind ofertele noastre de transport utilaje agricole, ne puteti scrie pe adresa de email office@recofert.ro sau, pentru mai multa simplitate, puteti folosi formularul de Contact disponibil in site.

Transporturile se efectueaza in conformitate cu prevederile conventiei CMR, conform normelor in vigoare. Asiguram siguranta si flexibilitate, precum si cele mai avantajoase conditii de transport pentru utilaje agricole de mici si mari dimnesiuni.

Transportam in deplina siguranta combine agricole, pluguri, discuri agricole, grape, cultivatoare, semanatoare, balotiere, cositoare, etc., pentru fiecare dintre acestea dispunand de echipamentele de transport adecvante.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.