Ghidul Serviciilor
Cartrans Spedition - Transport Rutier International De Marfa, Ploiesti
inapoi la firma 169 vizite
Poza Service autocamioane
Foto
Foto

SC CTP Service Autocamioane Srl a fost infiintata in anul 2009, in dorinta de a aduce un plus de valoare in piata prestatorilor de servicii reparatii autovehicule rutiere. Ca urmare a acestui fapt, intr-un timp relativ scurt, au fost finalizate investitii legate de dotarea SDV si de pregatirea profesionala a angajatilor, serviciile prestate fiind de cea mai buna calitate.

 

Dintre principalele activitati prezente in cadrul societatii enumeram cateva, astfel:

 

Diagnoza completa Volvo Trucks Sisteme de verificare a compresiei pentru motoare diesel si benzina (vezi detalii) Diagnoza sisteme de franare Wabco Systems Sistem de ultima generatie BEHR pentru revizuirea si incarcarea instalatiilor de clima si AC, atat pentru autoturisme cat si pentru camioane/autocare. (vezi detalii) Atelier calibrare TAHOGRAFE (vezi detalii) Atelier mobil service anvelope 24/7, sub licenta Bridgestone Truck Point (vezi detalii) Dealer autorizat pentru anvelope Bridgestone / Firestone de orice dimensiune

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.