Ghidul Serviciilor
Cartrans Spedition - Transport Rutier International De Marfa, Ploiesti
inapoi la firma 169 vizite
Poza Cartrans - detalii firma
Foto

Cartrans în top 5 transportatori din România

Începând cu doar un Mercedes Benz MB-814, Cartrans atinge obiectivul de 100 de vehicule în 2004, prin colaborarea cu Volvo si Mercedes. Cel mai mare numar de camioane din flota a fost de 215. 2006 marcheaza începutul cooperarii grupului Cartrans cu companii importante din domeniul automotive si productie mobilier de serie.

Misiunea Cartrans este de a se evidentia ca partener de incredere si de a se dezvolta constant atât pe plan local, cât si international.Investim în oameni

Dezvoltarea profesionala a oamenilor nostri este un aspect pe care punem accentul, pentru ca noi credem în loialitatea si profesionalismul lor.

Cream siguranta

Prin incredere, calitate si respect dorim sa oferim partenerilor nostri garantia unei relatii de afaceri stabile si de durata.

Crestem împreuna

Suntem pe piata de peste 27 ani. Am concentrat toata viziunea, valorile si principiile noastre în motto-ul care ne defineste: “Make a good move”.

Viziunea noastra?

De a ne dezvolta si a redeveni lideri pe piata transporturilor din România, continuând sa punem în valoare pasiunea pentru ceea ce facem, serviciile noastre de calitate, profesionalismul si orientarea catre client.

Valorile companiei constituie sistemul de referinta al oricarui proces decizional, fiind împartasite de catre toti angajatii nostri.

 Credem în integritate si respect

 Credem în plusvaloarea angajatilor nostri

Credem în calitate si eficienta

Credem în pasiune, viziune si curaj

Drumul catre succes

În 1994, am pornit la drum cu un magazin de produse alimentare, dar si un camion de 3,5 tone, aprovizionând piata din marile orase ale României cu fructe si legume proaspete. Astazi, ne dorim ca prin aplicarea valorilor Grupului Cartrans sa oferim servicii de calitate pe principalele noastre domenii de activitate!

ing. Cristian PredaFondator

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.