Ghidul Serviciilor
Alfa Vega
inapoi la firma 157 vizite
Poza Nichelare
Foto

Prin coroziune se intelege totalitatea proceselor de degradare a metalelor sub actiunea agentilor chimici din mediu.

Coroziunea se manifesta prin pierderea in greutate a obiectelor metalice si prin modificari ale proprietatilor mecanice (densitate, rezistenta, elasticitate) ale acestora.

Nichelul protejeaza contra coroziunii, prin izolare. Ca aceasta izolare sa fie cat mai perfecta, nichelarea in cadrul companiei noastre se realizeaza in trei straturi NI-CU-NI conform standardelor ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2004 și CHSAS 18001:2007. Nichelarea lucioasa are atat rol decorativ, cat si anticoroziv, iar pentru a obtine suprafete nichelate cu luciu oglinda este nevoie de o pregatire speciala prealabila a suprafetei inainte de nichelare.

Ce trebuie sa stiti inainte de a ne transmite o comanda:

Dimensiunile de gabarit a reperelor pentru nichelare, cuprare, cromare: Latime: 1000 mm, inaltime 500 mm, latime 150 mm pe rama ; in tambur nichelare, cuprare φ 100 x 80 mm. Reperul se recomanda a fi confectionat din tabla laminata la rece, STL, sau profile din tabla laminata la rece, fara urme de oxizi (rugina).

 

Pentru a putea intocmi oferta de pret va vom solicita :

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.