Ghidul Serviciilor
Shopping Time
inapoi la firma 122 vizite
Poza Dusuri Bucale
Pret: 295 RON
Foto
Foto

Este ideal pentru pacientii cu aparat dentar, implanturi dentare, coroane si punti metalo-ceramice sau pentru cei diagnosticati cu afectiuni parodontale sau gingivita

Dus Bucal Panasonic Reincarcabil (cu acumulatori interni - se incarca ca si telefonul mobil) - indeparteaza placa bacteriana si resturile alimentare chiar si din zonele greu accesibile.

EXCELENT RAPORT CALITATE / PRET / EFICIENTA.

Igiena orala zilnica este modalitatea prin care se pot tine sub control cariile, gingivitele, mirosul neplacut al gurii, parodontitele, tartrul, petele de pe dinti si celelalte boli ale cavitatii bucale. Este mult mai usor si mai convenabil de a preveni decat a trata.

Poate intr-o masura si mai mare dusul bucal este recomandat celor ce poarta aparate ortodontice, implante, pacientilor cu probleme parodontale, gingivite, cei care au suferit interventii chirurgicale, sangerari gingivale, purtatorilor de coroane si punti dentare.

 

Caracteristici :

GARANTIE : 2 ani

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.