Ghidul Serviciilor
Shopping Time
inapoi la firma 122 vizite
Poza Produse de cabinet
Pret: 47 RON
Foto

Dezinfectant Profesional de Maini Sterillium 1L

Dezinfectantul de maini nr. 1 in Europa ce realizeaza dezinfectia igienica a mainilor in doar 30 secunde si pe cea chirurgicala in 1.5 minute.

Compozitia pe baza de propanol aditivata cu factori de protectie epiteliala asigura o tolerabilitate dermatologica foarte buna. Spectru larg de actiune. Nu necesita sursa de apa. Ambalat la flacon de 1000ml.Producator Bode Chemie - Germania

Proprietãtile produsului

Dezinfectia mâinilor este una dintre cele mai importante mãsuri de prevenire a transmiterii infectiilor. Sub cele douã forme ale sale, dezinfectia igienicã a mâinilor si cea chirurgicalã (antisepsia pre-operatorie), asigurã o reductie sigurã si rapidã a numãrului de bacterii, cu un efect sigur de distrugere a microorganismelor.

Sterilium®, liderul european al dezinfectantilor pentru mâini, asigurã de 50 de ani dezinfectia sigurã si delicatã a mâinilor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.