Ghidul Serviciilor
Rodenta-Clinica Dentare- Oradea
inapoi la firma 125 vizite
Poza Estetica dentara
Foto

Albirea dinţilor este procedeul prin care se deschide nuanţa dintelui şi se decolorează petele din smalţ şi dentină, care nu pot fi îndepărtate prin igienizare profesională (detartraj, periaj profesional, air flow), obţinând dinţi mai albi şi mai strălucitori.

Avantaje:

Dezavantaje: Ocazional unii pacienți pot prezenta o sensibilitate crescută a dinților sau gingiilor în timpul tratamentului dar acestea încetează după terminarea lui.

Metode de albire:

Dacă aveți dinți frontali colorați în urma unor tratamente endodontice vechi vă recomandăm albire internă, urmată de o fațetare directă.

De reţinut! Înainte de a opta pentru o astfel de procedură este necesară o consultaţie la medicului stomatolog. El va stabilii cauza problemei dumneavoastră şi va alege metoda potrivită. Înainte de a începe procedura de albit, se indică un detartraj cu ultrasunete şi periaj profesional precum şi tratamentul tuturor afecţiunilor dentare şi gingivale.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.