Ghidul Serviciilor
Rodenta-Clinica Dentare- Oradea
inapoi la firma 125 vizite
Poza Odontoterapie
Foto
Foto

Odontoterapia se ocupă cu tratamentul afecţiunilor substanţei dure dentare, de la carii simple şi defecte de smalţ, până la complicaţii ce pot afecta şi alte structure (dentină, cement, osul alveolar, gingie).

Caria dentară este un process cronic, o leziune distructivă a ţesutului dentar. În fazele incipiente ea nu poate fi observată decât de medicul dentist, sau la examinări complementare.

În momentul în care leziunea carioasă e observată de pacient, caria este deja mult avansată. Din această cauză sunt necesare controale stomatologice periodice la 6 luni şi efectuarea radiografiilor pentru detectarea cariilor incipiente.

La clinica Rodenta în funcție de afecțiunea dumneavoastră beneficiați de:

1. Obturații de amalgam

Sunt utilizate în zona posterioară, au culoarea argintie și sunt compuse din argint, cupru și staniu.

Avantaje:

Dezavantaje:

Alternative:

2. Obturații de compozit

Sunt utilizate pe toate suprafețele dentare, sunt un amestec de substanțe plastic și sticlă care se fotopolimerizează cu o lampă specială

Avantaje:

Dezavantaje:

Alternative

3. Inlay/onlay/overlay - O SINGURĂ ȘEDINȚĂ

În clinica noastră aveți oportunitatea de a beneficia de restaurări ceramic realizate prin tehnologie de ultimă generație într-o singură ședință.

Indicații: CEREC reprezintă o soluție de ultimă oră în restaurările defectelor dentare extinse fiind o alternativă excelentă la înlocuirea obturaților de amalgam și a celor compozite (rezistență mai scăzută).

Avantaje:

Dezavantaje: Investiția este mai mare ca la restaurările clasice dar având în vedere estetica, rezistența și longevitatea acestora este o investiție care merită.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.