Ghidul Serviciilor
Clinica Oftalmologica Opticart Targoviste
inapoi la firma 153 vizite
Poza Tomografii retiniene
Foto
Foto

Sa vedem ceea ce nu este la suprafata este esential pentru sanatatea ochilor tai. Exista afectiuni oculare in care in stadiile initiale consultul oftalmologic poate sa nu evidentieze toate modificarile, precum retinopatia diabetica, degenerescenta maculara legata de varsta, glaucomul sau suspiciunea de glaucom, membrane preretiniene, gauri maculare. Tomografia retiniana arata in detaliu straturile retinei centrale si astfel sunt vizibile si cele mai fine modificari. Ea ne ajuta sa stabilim un diagnostic de certitudine si, acolo unde este cazul, sa urmarim evolutia bolii sau raspunsul la tratament. Screeningul cu tomografie oculara (efectuarea tomografiei oculare chiar daca totul pare normal) diagnosticheaza boli cu potential de orbire, care va pot afecta calitatea vietii. Tomografia oculara este o investigatie care nu foloseste radiatii ionizante, fiind sigura si repetabila oricand este nevoie. Programeaza-te la o tomografie retiniana la numerele de telefon 0245.211.964 sau 0725.216.409.

Beneficiati de ultimele inovatii ale imagisticii medicale ! Acum aveti posibilitatea efectuarii de tomografii retiniene (OCT) cu aparatura de ultima generatie, TOPCON 3D OCT 2000, pentru diagnosticul si urmarirea diverselor afectiuni retiniene. Efectuam tomografii in coerenta optica pentru diagnosticul si urmarirea: - glaucomului; - afectiunilor retiniene: degenerescenta maculara legata de varsta, retinopatie diabetica, afectiuni maculare congenitale sau dobandite, afectiuni vasculare retiniene; - afectiuni corneene.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.