Ghidul Serviciilor
Fronte Ideea Design
inapoi la firma 89 vizite
Poza Divizia constructii
Foto
Foto
Foto

Pereti cortina, ferestre, usi, obloane & accesoriile aferente toate reprezinta solutiile pe care le oferim in materie de inchderi – atat pentru spatiile de birouri cat si pentru locuinte. Sistemele de fatade pereti cortina ofera o lumina naturala ce patrunde in interior din abundenta , creaza conditii optime de lucru celor care aleg acest tip de inchideri si are proprietati termoizolante foarte bune reducand consumul de energie. De asemenea, asigura o rezistenta sporita ansamblului si suprafetelor vitrate mari. Peretii cortina pot fi combinati cu placari de alucobont pentru un aspect modern.

Ferestrele, usile unei cladiri au rolul de a asigura confortul termic, fonic si hidroizolatie al spatiului interior prin durabilitate, functionalitate, estetica si intretinere. Pentru a fi in acord cu obiectivele noastre utilizam materiale certificate ISO 9001 produse de firme de renume. De asemenea, peretii cortina pot fi combinati cu placari de alucobont pentru un aspect modern. Casetele de alucobond sunt rigide , iar efectul de sandwich asigura amortizarea vibratiilor si nedeformarea in conditiile unor solicitari ridicate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.