Ghidul Serviciilor
Dosetimpex - Productie Tubulaturi, Coturi, Hote, Proiectari Sisteme Ventilatie, Timisoara
inapoi la firma 95 vizite
Poza Despre Compania Dosetimpex
Foto
Foto
Foto
Foto

Compania Dosetimpex a fost înfiintata în anul 1994, la Timisoara si este în prezent unul dintre principalii jucatori pe piata româneasca si cea belgiana a lucrarilor de instalatii pentru constructii si livrare de echipamente pentru acest sector. Actionariatul firmei Dosetimpex este format din dr. ing. Ioan Silviu Dobosi, fondatorul companiei, dr. ing. Stefan Duna si ec. Aurel Cenuse. Cu sprijinul acestui nucleu a crescut si evoluat o echipa alcatuita din profesionisti ai domeniului, puternic experimentati în proiectare, executie service si management.

VALORI 

Pregatirea profesionala continua si competitivitatea echipei au constituit factorii decisivi în obtinerea autorizarilor detinute de firma si membrii echipei, de la diverse organisme interne si internationale. Bazându-ne pe traditie, modernitate si valoarea umana, puternic ancorati în experienta noastra tintim catre un viitor în care profesionalismul si seriozitatea sunt factorii care ne recomanda. Principala noastra valoare o reprezinta echipa formata de-a lungul multor proiecte de succes. O alta componenta de baza în setul nostru de valori este reprezentata de puternica activitate stiintifica dezvoltata de membrii echipei noastre. Legatura cu institutiile de învatamânt liceal si universitar, participarea anuala la conferinte nationale si internationale, precum si la concursuri stiintifice, constituie o activitate obisnuita pentru colegii nostri.

MISIUNE 

De 24 de ani, Dosetimpex transpune în executie, trecând prin faza de concepere si proiectare cele mai noi idei si descoperiri stiintifice, respectând normele internationale, europene si nationale din domeniul instalatiilor pentru constructii furnizând servicii la standardul de calitate dorit de beneficiari si prin care se asigura un grad de confort specific posibilitatilor, timpului si spatiului respectiv.

RESPONSABILITATE 

Principiile pe care îsi fundamenteaza strategia Dosetimpex au în vedere valorile societatii: credinta, adevarul, frumosul, binele, dreptatea, libertatea si respectul pentru om, viata si mediul înconjurator. Ne implicam activ în sustinerea tinerilor sportivi din judetul Timis sustinând financiar fundatiile si profesionistii implicati în proiecte sportive pentru tineret. Sponsorizam fundatii caritabile si proiecte prin care se sustin elevii si studentii în demersul acestora privind învatamântul, cercetarea si pregatirea profesionala. Ne implicam în ajutoarele sociale si cele de sanatate ale angajatilor si partenerilor nostri. Sprijinim facultatile si învatamântul de profil atât pentru dotarea laboratoarelor cât si în pregatirea profesionala practica.

 

DATE FINANCIARE

LA SFÂRSITUL ANULUI 20159.9 MILIOANE DE EURO

 

LA SFÂRSITUL ANULUI 20166.8 MILIOANE DE EURO

 

LA SFÂRSITUL ANULUI 20178.6 MILIOANE DE EURO

 

LA SFÂRSITUL ANULUI 201811 MILIOANE DE EURO

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.