Ghidul Serviciilor
Mt Exclusiv Wood - Usi De Interior, Usi De Exterior Si Ferestre Din Lemn Stejar, Ciugud / Alba
inapoi la firma 164 vizite
Poza Scari lemn
Foto
Foto

MT Exclusiv Wood va ofera prin intermediul echipei sale cu o vasta experienta in producerea si montarea scarilor din lemn:

Lemnul este o materie vie care da eleganta si innobileaza orice spatiu, iar modelarea acestuia face ca lucrurile sa devina arta. Lemnul se poate reconditiona cu usurinta, in felul acesta va veti putea bucura de confortul unei scari din lemn timp indelungat. Pentru executia scarilor folosim esente de stejar si de molid.

Va putem oferi o gama diversificata de scari din lemn in functie de gusturile si cerintelele dvs., precum si elemente pentru scari din lemn (trepte din lemn, contratrepte din lemn, plinta din lemn, balustri de capat din lemn, balustri intermediari din lemn, mana curenta din lemn).

Scarile de lemn reprezinta tipul constructiv agreat cu precadere de cei mai multi dintre noi, in interiorul cladirilor de locuit si nu numai, datorita multiplelor avantaje pe care le reprezinta: sunt usoare, calde, estetice.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.