Ghidul Serviciilor
Mt Exclusiv Wood - Usi De Interior, Usi De Exterior Si Ferestre Din Lemn Stejar, Ciugud / Alba
inapoi la firma 164 vizite
Poza Usi exterior
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Usile exterioare sunt realizate din profil de lemn stratificat de stejar, meranti, frasin, pin, pin nordic, tei sau molid, cu sectiunea de 68*115, sau 78*115 cu dubla traversa inferioara, etansarea perfecta facandu-se prin intermediul chederului dublu, si al feroneriei germane ROTO DORSAFE, cu sistemul de inchidere in cinci puncte.

Imbinarea intre traverse si montanti este realizata prin cep dublu propriu si scobitura ceea ce confera o rezistenta maxima usii si tocului.Pragul folosit la usile de exterior este din Al pentru o mai buna rezistenta in timp si la trafic intens.Realizam atat usi de exterior din lemn in forma dreptunghiulara, cat si usi de exterior din lemn cu bolta (arcada). Usile de intrare pot avea si supralumina sau luminator lateral.

Dotari standard pentru usile de exterior:

Montajul usilor exterioare din lemn, foarte important pentru o utilizare fara probleme in timp, este asigurat de firma noastra.Lemnul stratificat are proprietati superioare lemnului clasic datorita faptului ca nu este alcatuit dintr-un singur bloc de lemn ci din mai multe lamele lipite una peste cealalta. Incovoierea datorita umiditatii este foarte redusa deoarece fiecare lamela are propria incovoiere care o anuleaza pe cea a lamelei vecine.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.