Ghidul Serviciilor
Agentia De Turism Pinky Travel
inapoi la firma 101 vizite
Poza Circuite autocar
Pret: 129 EUR
Foto
Foto

Facilitati hotel Internet Wireless Jacuzzi Sala De Conferinte Sauna Facilitati camere Aer Conditionat In Camere Baie In Camera Internet In Camera Tv In Camera

Expo Congress Hotel se află chiar langă intrarea la complexul de expozitii si targuri Hungexpo (Targul International Budapesta), si stă la dispozitia oaspetilor incepand cu toamna anului 2009 cu camere moderne, cu restaurant si bar, cu săli de conferinte, precum si cu o sectie wellness. Hotelul de patru stele are 160 de camere spatioase, amenajate modern, echipate cu aparat de aer conditionat, televizor LCD, minibar si seif. Legătura Internet fără calbu WiFi este la dispozitia oaspetilor pe tot teritoriul clădirii, accesul fiind gratuit. Expo Congress Hotel are o sectie proprie potrivită pentru organizarea unor conferinte si banchete, cu patru săli de conferinte care pot fi impărtite in incăperi mai mici; suprafata totală este de 325 de metri pătrati, si se pot organiza aici evenimente pentru 250 de participanti. Cei cazati la hotel se pot relaxa in sectia specială aflată la ultimul etaj al clădirii, unde au la dispozitie o sală modernă de antrenamente, si servicii wellness completate cu saună, cameră cu aburi, jacuzzi, sală de odihnă si terasă pentru plajă.

Date de plecare:13 decembrie

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.