Ghidul Serviciilor
Agentia De Turism Pinky Travel
inapoi la firma 102 vizite
Poza Circuite avion
Pret: 299 EUR
Foto

Facilitati camere Telefon In Camera Baie In Camera Aer Conditionat In Camere Tv In Camera Facilitati hotel Piscina Jacuzzi Restaurant Sauna

Oferte standard Perioada Nopti Loc in camera dubla Loc in camera single Copil 2-12 ani 28.11.2015 3 299 EUR 422 EUR 275 EUR

Localizare: Hotelul este situat in inima Parisului, la 10 minute de Montmartre si Sacré-Coeur, 15 minute de Champs Elysées si Porte Maillotin. Facilitati hotel: Hotelul oferă o varietate de facilitati oaspetilor sai: 2 restaurante, bar, fitness, piscină interioară, jacuzzi, sauna, baie turcească. Dotari camere: Cele 688 de camere sunt dotate aer conditionat, internet, TV prin satelit, telefon.

Date de plecare:28 noiembrie

Transport avion

Servicii incluse:

 

Servicii neincluse:

Excursii optionale Tarife informative valabile pentru minim 20 de participanti:

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

28 Noiembrie   Bucuresti – Paris                                                                                

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda-OTOPENI, ora 05:05 pentru imbarcare cursa Companiei Air France AF1089 cu destinatia Paris. Decolare din Bucuresti la ora 07:05. Sosire in Paris la ora 09:15. Tur panoramic Paris.         Parisul este considerat de multi turisti cel mai frumos oras al Europei; vor putea fi admirate: Catedrala Notre Dame, Place de la Concorde, Champs Elysees, Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Opera Garnier si Domul Invalizilor. Transfer la hotel. Dupa amiaza, vizitarea Pietei de Craciun de pe Champ Elysees impreuna cu insotitorul de grup . Cazare la hotel Ibis Berthier 3* sau similar.

29 Noiembrie   Paris - Versailles

Mic dejun. Excursie optionala la castelul Versailles cu ghid local. Impresionantul Castel al lui Ludovic al XIV-lea este situat la 17km de Paris. Atractii: apartamentele regale, capela, sala oglinzilor, expozitia de picturi din epoca lui Napoleon. In uriasul parc al castelului mai puteti admira: Fantana lui Apollo, Fantana Latona, Orangeria cu sera de maslini si portocali a palatului. Seara, deplasare la Turnul Eiffel – feeric luminat si imbracat in haine de sarbatoare. Optional,  Croaziera pe Sena. De pe ambarcatiunea cu vedere panormica puteti admira: Turnul Eiffel, Trocadero, Muzeul de Arte Moderne, Place de la Concorde, Grand Palais, Assemblee Nationale, Musee National D’Orsay, Gradinile Tuileries, Muzeul Louvre, Academia Franceza, Cartierul Latin. (Durata: 1 ora).  Cazare la hotel Ibis Berthier 3* sau similar.

30 Noiembrie  PARIS - Muzeul Louvre

Mic dejun. Deplasare cu metroul in cartierul Montmartre. Tur pietonal cu insotitorul de grup in Montmartre pe minunatele stradute catre Bazilica Sacre Coeur. Se viziteaza apoi Piata Pictorilor si Zona de Suveniruri.Dupa pranz, optional, Vizitarea Muzeului Louvre. Muzeul gazduieste impresionante colectii de arta egipteana, orientala, greceasca si romana, picturi, sculpturi si gravuri din epoca medievala si pana la 1850. Puteti admira in jur Piramida de sticla, fostul palat, Arcul de triumf al Caruselului, Gradinile Tuileries si Cafe Marly – renumitul loc de intalnire la Louvre. O experienta unica pentru fiecare. Spre seara, vizitarea Pietei de Craciun din La Defence, intinsa pe o suprafata de peste 10.000 m2.  Cazare la hotel Ibis Berthier 3* sau similar.

01 Decembrie PARIS – BUCURESTI

Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Ora 12:00 eliberarea camerelor de hotel. Deplasare cu insotitorul de grup pentru vizitarea Pietei de Craciun din Place d’Italie. Transfer la aeroportul Charles de Gaulle pentru imbarcare pe zborul Companiei AIR FRANCE AF 1088 catre Bucuresti. Decolare la ora 19:10; aterizare in Bucuresti la ora 23:00

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.