Ghidul Serviciilor
Click Net Solutions Iasi - Service Sisteme Desktop, Hardware & Software
inapoi la firma 112 vizite
Poza Suport
Foto

Asistenta la distanta prin Team Viewer este una foarte sigura. Programul putand fi rulat atat in modul suport rapid, adica acesta este activ doar cand este rulat. La inchiderea lui nu se mai poate conecta nimeni la calculatorul dumneavoastra. O alta modalitate este descarcarea si instalarea programului Team Viewer pe calculatorul dumneavoastra. Acesta dupa rulare este activ pina la inchiderea manuala din zona de notificari (dreapta jos langa ceas). Nu porneste automat cu sistemul de operare, iar la fiecare pornire manuala parola se genereaza aleatoriu.Pentru contractele de servicii se poate asigura si instalarea programului cu acces permanent, pornirea acestuia se face automat odata cu pornirea sistemului de operare iar parola este una prefefinita stabilita impreuna cu beneficiarului contracului. Aceasta poate fi schimbata ulterior.

 

OPTIUNI PENTRU SUPORTTeamViewer Suport Rapid: Descarcă

Acest program nu necesita o instalare in vederea utilizarii. Il puteti descarca pe Desktop sau in Program Files si necesita rulat de fiecare data cand este nevoie. Este nevoie ca la rulare sa ne comunicati ID-ul, parola este prestabilita.

TeamViewer versiunea 11 Engleza: Descarcă

Acest program poate fi instalat si utilizat pe viitor prin bifarea optiunii Basic installation de la How do you proceed? si a optiunii Personal / Non-commercial use de la How do you want to use TeamViewer? dupa care se apasa butonul Accept - finish. Dupa instalare va rugam sa ne comunicati ID-ul si parola generata.

TeamViewer versiunea 9 Engleza: Descarcă

Acest program poate fi instalat si utilizat pe viitor prin bifarea optiunii Basic installation de la How do you proceed? si a optiunii Personal / Non-commercial use de la How do you want to use TeamViewer? dupa care se apasa butonul 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.