Ghidul Serviciilor
Family Vet Plus-Cabinet Veterinar-Alba Iulia
inapoi la firma 95 vizite
Poza Deparazitari
Foto

 

Avem la dispoziţie o gamă largă de produse pentru a inlatura si/sau preveni aparitia puriciilor si a capuselor, unele antiparazitare externe putandu-se folosi chiar de la vârsta de două săptămâni.

Gama include spray-uri, pipete spot-on, sampoane antiparazitare si zgarzi antipureci, care sunt eficiente pentru între o lună la şase luni, în funcţie de produsul prescris pentru animalele de companie.

Unele antiparazitare externe sunt, de asemenea, eficiente si împotriva raiei, păduchilor, precum si parazitilor cu localizare cardiaca sau intestinala.

Deparazitarea internă pentru pisică

Cei mai frecventi viermi care ii intalnim la  pisicile noastre de companie sunt cei rotunzi şi teniile. Cei mai multi dintre acestia afectează nu numai starea de sanatate a pisicii tale, dar Toxocara si teniile sunt cunoscute a fi un pericol pentru sănătatea umană.Deparazitarea interna a pisicii tale poate incepe la varsta de 2 saptamani si se recomanda a se repeta din 2 in 2 saptamani pana cand pisica va implini varsta de 3 luni. Mai apoi, deparazitarea va fi facuta o data pe luna pana la implinirea varstei de 6 luni, urmand ca dupa aceea sa fie facuta in functie de stilul de viata si de dieta a pisicii tale, dar nu mai rar de o data la trei luni. Pisicile adulte ar trebui  deparazitate regulat pe tot parcursul vieţii lor.

Deparazitarea internă câine

Cei mai frecventi viermi care ii intalnim la cainii nostri sunt cei rotunzi şi teniile. Cei mai multi dintre acestia afectează nu numai starea de sanatate a cainelui, dar Toxocara si teniile  sunt cunoscute a fi un pericol pentru sănătatea umană.Deparazitarea interna a cainelui tau poate incepe la varsta de 2 saptamani si se recomanda a se repeta din 2 in 2 saptamani pana cand acesta va implini varsta de 3 luni. Mai apoi, deparazitarea va fi facuta o data pe luna pana la implinirea varstei de 6 luni, urmand ca dupa aceea sa fie facuta in functie de stilul de viata si de dieta a cainelui, dar nu mai rar de o data la trei luni. Câinii adulţi ar trebui să fie deparazitati regulat pe tot parcursul vieţii lor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.