Ghidul Serviciilor
Family Vet Plus-Cabinet Veterinar-Alba Iulia
inapoi la firma 95 vizite
Poza Sterilizare caini, pisici
Foto

Sterilizarea la câine sau cățea

În toate cazurile, cainele ar trebui să fie consultat de  catre un medic veterinar inainte de a fi supus unei interventii chirurgicale pentru a va asigura că sănătatea lor generală este bună şi ca nu exista afectiuni ce ar putea pune in pericol bunul mers al operatiei.Masculii si femelele pot fi sterilizati de la sase luni.Este foarte important ca in momentul sterilizarii, căţeaua sa nu fie  în sezonul de calduri. Pentru căţelele adulte, momentul optim pentru sterilizare este la trei luni dupa acestea au fost “in calduri”.

Sterilizarea pisicii sau a motanului

În toate cazurile, motanul sau pisica ar trebui să fie consultat/a de catre un medic veterinar inainte de a fi supus/a unei interventii chirurgicale pentru a va asigura că motanelul sau pisica sunt sanatosi si ca nu exista afectiuni ce ar putea pune in pericol bunul mers al operatiei.Masculii şi femelele pot fi sterilizati de la varsta de 6 luni, pisicile pot fi sterilizate si atunci cand sunt in sezonul de calduri.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.