Ghidul Serviciilor
Family Vet Plus-Cabinet Veterinar-Alba Iulia
inapoi la firma 95 vizite
Poza Vaccinari caini
Foto

Ştim că vă pasă de cainele dumneavoastra şi doriti să va asigurati că acesta este sănătos si fericit, de aceea veti face tot ce puteti pentru a realiza acest lucru.Modul  prin care puteti sa va protejati cainele impotriva bolilor infecţioase  este vaccinarea acestuia în mod regulat, pe tot parcursul vietii.

Vaccinurile pot fi administrate incepand de la sase săptămâni de viata, primul vaccin fiind cel impotriva parvovirozei. Urmatoarele doua vaccinuri pot fi la doua saptamani distanta fata de primul si de regula sunt vaccinuri polivalente, adica impotriva jigodiei, leptospirozei, hepatitei infectioase si impotriva parainfluentei. Dupa varsta de trei luni si jumatate, se administreaza vaccinul impotriva rabiei. Dupa ce cainele ajunge la varsta adulta, vaccinarea va fi necesara o singura data pe an.Cainii pot fi, de asemenea, vaccinati impotriva Tusei de canisa, o boala mai des intalnita in colectivitati, de exemplu pensiuni canine, expozitii canine si canise. Vaccinul se administreaza nazal, oferind catelului imunitate timp de 12 luni, putand fi folosit incepand cu varsta de 3 saptamani.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.