Ghidul Serviciilor
Autobest All Quatro
inapoi la firma 27 vizite
Poza Mecanica auto
Foto

In cadrul unitatii AUTOBEST All Quatro realizam lucrari de mecanica prin personal specializat. Aceste servicii sunt disponibile atat pentru autoturisme cat si pentru microbuze.

De asemenea programul in doua schimburi si dotarile tehnice de ultima ora ne permit rezolvarea rapida si eficienta a lucrarilor de reparatie, factor esential in colaborarea cu societatile ce detin parcuri auto cu multe sau foarte multe autovehicule.

In aceasta unitate se realizeaza reparatii mecanice pentru masinile autohtone (brand-ul Dacia, Chevrolet, Daewoo) dar si pentru autoturisme produse in strainatate, dintre care enumeram: BMW, Volkswagen, Mercedes, Audi, Opel, Renault, Citroen, Fiat…etc.

Operatiunile de reparatii si intretinere sunt realizate de personal specializat si cu experienta vasta in domeniul reparatiilor auto. Astfel timpii necesari reparatiei sunt redusi iar rezultatele se ridica la un inalt nivel calitativ.

Dotare atelier mecanica auto

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.