Ghidul Serviciilor
Autobest All Quatro
inapoi la firma 27 vizite
Poza Statie ITP
Foto

Legea din Romania prevede ca Inspectia Tehnica Periodica (ITP) trebuie realizata cu o periodicitate de doi ani, calculati de la prima inmatriculare a autovehiculului. Urmatoarele inspectii trebuie efectuate pana la implinirea unui termen de doi ani de la precedenta inspectie.

Clientii nostri nu mai sunt nevoiti sa faca drumuri suplimentare catre alte locatii, inscrierea in talonul vehiculului realizandu-se in atelierul nostru, sub autoritatea RAR. Pentru programari si alte detalii legate de vizita in atelier a vehiculului ne puteti contacta telefonic la 0731 304.348 sau 0722 511.822

Linia de inspectie tehnica periodica (ITP) din cadrul AUTOBEST All Quatro SRL este acreditata RAR si asigura verificarea tehnica periodica obligatorie a masinii dumneavoastra in cele mai bune conditii. Linia ITP este utilizata si pentru verificarea tehnica finala a autoturismelor al caror proces de reparatie s-a incheiat. In cadrul liniei ITP sunt acceptate autovehicule cu inaltimea maxima de 2.70 m si masa maxima de 3.5 tone.

Documente necesare efectuarii ITP

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.