Ghidul Serviciilor
Autobest All Quatro
inapoi la firma 27 vizite
Poza Vopsitorie auto
Foto

Pregatirea autovehiculului pentru vopsire se face in statii speciale, dotate cu filtre si grup de aspiratie, in scopul protejarii si al mentinerii curateniei, care este esentiala pentru calitatea serviciului prestat.

Echipamentele pneumatice pentru slefuit sunt racordate la grupul central de aspiratie, acestea pretejand caroseria impotriva gazarii cu fuller. Uscarea rapida si in profunzime a chitului si a fullerului se realizeaza cu ajutorul lampilor de unde infrarosii.

Izolarea autovehiculului in timpul efectuarii vopsirii se face integral, indiferent de numarul elementelor vopsite. Aerul uscat folosit la uscarea vopselei este filtrat pentru a se evita depunerea de impuritati sau de particule de apa pe suprafetele proaspat vopsite. Atelierul este dotat cu 2 standuri de preparare a vopselelor (marca Standox si Autocolor), toti specialistii nostri in vopsit detinand atestate de calificare de la aceste companii.

Operatiunile de vopsire sunt realizate de personal specializat si cu experienta in domeniu , astfel incat reparatia este la standarde calitative ridicate.

Dotare atelier vopsitorie auto

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.