Ghidul Serviciilor
Euro Auto Service Auto Constanta
inapoi la firma 88 vizite
Poza Inspectie Tehnica Periodica
Foto

Va oferim posibilitatea de a efectua in conditii de siguranta maxima si rapiditate extrema inspectia tehnica periodica (ITP) pentru autovehiculele/autoutilitarele cu masa maxima autorizata de 3.5 tone, din Constanta si zonele limitrofe, la cel mai mic pret din oras.

Datorita dotarii tehnica a atelierului ce respecta cele mai noi standarde, spre deosebire de celelalte statii ITP din Constanta putem efectua inspectia tehnica periodica si autovehiculelor cu tractiune integrala (4x4), pentru autovehiculele cu combustibil pe motorina, benzina sau GPL (gaz petrolifer lichefiat)

Dorim sa atentionam pe cei curajosi dintre noi, soferii, ce au “uitat” sa faca ITP-ul ca pot primi amenzi cuprinse intre 315 si 700 de lei, precum si retinerea talonului de catre Politia Romana, iar atunci inspectia tehnica periodica se poate efectua doar in unitatile Registrului Auto Roman.

Chiar daca aveti ITP-ul expirat si nu ati fost prinsi de Politia Romana va puteti adresa oricarei statii ITP, nu neaparat in unitatile RAR, pentru validarea starii tehnice a autoturismului.

De mentionat este faptul ca la schimbarea posesorului masinii inspectia tehnica periodica este inca valabila, fapt atestat de Politia Romana ce va scrie pana la ce data este valabila inspectia.

Incepand cu anul 2010, Registrul Auto Roman permite soferilor verificarea inspectiei tehnce online

Pentru efectuarea Inspectiei Tehnice Periodice, RAR-ul obliga utilizatorii sa se prezine cu urmatoarele documente:

O inspectie tehnica consta in urmatoarele operatiuni :

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.