Ghidul Serviciilor
Euro Auto Service Auto Constanta
inapoi la firma 88 vizite
Poza Mecanica auto
Foto

Punem la dispozitia dumneavoastra prin service-ul noastru auto cu punctul de lucru in Constanta service-ul motoarelor, revizii periodice, diagnoza computerizata.

Echipa de mecanici auto foloseste echipamente de generatie noua, scule si SDV-uri specifice autovehiculului dumneavoastra pentru a efectua urmatoarele servicii, grupate dupa ansamblul constructiv, totul pentru a efectua operatii de mecanica auto in Constanta si la un pret bun.

Reparatia/Verificarea suspensiilor, articulatiilor si a transmisiei.

Montarea corespunzatoare a urmatoarelor elemente: cap de bara, bieleta directie, pivot, braturi superioare + inferioare, busci, rulmenti cu butuc, tambur, disc, bielete antiruliu. Reparatia/Verificarea transmisiei

Efectuam montajul corespunzator a articulatiei homocinetice, cap planetara, burduf planetara, rulmenti intermediari de cardan.

Ambreiaj

Servisarea ambreiajului conform specificatiilor tehnice impuse de producator, indiferent de pozitia motorului (dispus longitudinal, transversal) precum si a subcomponentelor acestuia - cilindru receptor ambreiaj, pompe ambreiaj si anexe.

Sistem de alimentare

Efectuam montajul pompei pentru combustibil din interiorul/exteriorul rezervorului de combustibil, precum si curatarea acestuia.

Sistem de franare

Service-ul nostru monteaza placute de frana, tamburi, discuri, saboti de frana, precum si subansamble ale acestuia.

Sistem de evacuare

Montam/Reparam (unde este posibil) tobe finale, intermediare, sonde lambda, catalizatoare

Racire motor

Identificam si informam clientul cu privire la componenta defecta in cazul in care motorul dumneavoastra nu se raceste in parametrii optimi. Defecte des intalnite: termostat, termocupla de electroventilator, pompa de apa, radiator motor.

Mecanism distributie

Inlocuim kitul de distributie format din rola/role intinzatoare. curele si a pompei de apa, la indicatia clientului.

Caseta de directie

Efectuam montajul casetei de directiei, a pompei de servodirectie precum si a circuitului acestui ansamblu

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.