Ghidul Serviciilor
Euro Auto Service Auto Constanta
inapoi la firma 88 vizite
Poza Vopsitorie auto
Foto

Dupa cativa ani cu soare fierbinte, aer sarat (specific zonei din Constanta), ger, zapada sau ploi acide, vopseaua incepe sa sufere. Daca are si ghinionul sa fie implicata intr-un accident, iar vopseaua este aplicata “sumar”, doar pentru a acoperi locul afectat, masina capata repede un aspect de imbatranire.

Fie ca au trecut cativa ani de cand a iesit pe poarta fabricii, fie ca are nevoie de o cosmetizare pentru a impresiona un viitor proprietar sau pur si simplu pentru a ascunde perfect urmele unei avarii, Euro Auto Service dispune de utilaje si tehnologii identice cu cele folosite de fabricile de masini, pentru vopsirea autovehiculului ca la carte.

Poate ca te-ai plictisit si vrei sa schimbi ceva la masina ta. Sau poate vrei sa ii faci o supriza sotiei de ziua ei. Orice culoare doresti, noi o putem reda. In stilul metalizat, ne-metalizat sau perla, masina ta – sau a ei - va arata ca noua in doar cateva zile. Cu siguranta prietenii te vor intreba cum ai reusit sa o schimbi asa repede!

Am ales cei mai buni furnizori din Europa pentru a avea cele mai bune vopseluri intr-o gama extrem de variata. Putem raspunde oricarei cereri intr-un timp foarte scurt. Asa ca, te poti razgandi oricand daca vrei un verde citron sau un navy blue old style .

Stim ce inseamna pentru tine sa nu poti sa conduci de aceea intreg procesul tehnologic este gandit astfel ca masina ta sa nu stea mai mult de 72  de ore in atelierul nostru de vopsitorie. Chiar daca este vorba de o vopsire totala sau partiala. Materialele, vopselele si tehnologia folosita permit o aplicare si uscare rapida la o calitate superioara.

Am investit in cele mai bune utilaje pentru a putea oferi calitate superioara la preturi foarte foarte avantajoase. Probabil ca un rand de cauciucuri noi te va costa mai mult. Vino la noi pentru a-ti face o oferta si pentru a te convinge. Nu mai are sens sa stai cu masina zgariata sau cu mai multe feluri de albastru, verde sau negru. Mai accesibil decat oricand, vopsitoria noastra auto ofera preturile pe care tu le cunosti de la mesterii amatori insa la o calitate pe care doar service-urile cu pretentii o pot oferi.

Utilajele in care am investit in ultimii ani ne permit sa gasim culoarea perfecta pentru orice tip de masina atunci cand doar o mica parte din aceasta trebuie reparata si revopsita. Daca nu esti pregatit sa schimbi culoarea pe care o iubesti atat de mult, putem realiza o aplicare selectiva. Prin procedee speciale vom inlatura efectele de contrast dintre restul masinii si portiunea proaspat cosmetizata.

Rapid, simplu, durabil!

Suna acum la 0729.440.127 sau vino cu masina ta la vopsitoria auto din Constanta, Bulevardul Aurel Vlaicu nr. 187, pentru a-i reda stralucirea pe care a avut-o cand a iesit pe poarta fabricii.

Te asteptam!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.