Ghidul Serviciilor
Mageris, Jaluzele Ploiesti
inapoi la firma 120 vizite
Poza Rulouri transparente
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Ruloul cu plastic transparent fara carcasa are rol de a proteja de zapada vant si ploie,este folosit pentru inchideri foisoare, terase, balcoane. Ca si sistemul cu carcasa, plasticul transparent fara carcasa,imita geamul, este retractabil, are o grosime de 0.8mm si e tratat impotriva razelor UV.Diferenta dintre plastic transparent fara carcasa si plastic transparent cu carcasa consta in lipsa etansarii ermetice a sistemului.Ruloul cu plastic transparent fara carcasa este varianta simplificata si economica, nu poate retine caldura la fel de eficient ca si sistemul cu carcasa dar efectul de sera creat de transparenta plasticului ajuta la cresterea temperaturii, si protejeaza eficient de vant, ploaie si zapada spatiile destinate. Ruloul cu plastic transparent fara carcasa este retractabil, rularea se face pe un tambur pe care se aduna folia transparenta , torsonarea sistemului este asigurata de carlige in care se ancoreaza contragreutatea din partea de jos a plasticului transparent.

               

 

 

 

 

 

 

● Protectie impotriva vantului,ploii,zapezii-pereti din plastic transparent pentru foisoare,terase,balcoane. ● Se foloseste in scopul de a proteja de ploaie ,vant,zapada,praf,frig,curenti de aer pe terase. ● ruloul cu carcasa asigura o buna etansare ,ghidajele si carcasa au perii pentru a opri curentii de aer. ● plastic transparent cu grosimea de 0.8 mm ● rulou cu carcasa si ghidaje din aluminiu ● carcasa are o inaltime de 15cm ● ghidajele au latimea de 12cm ● fronton aluminiu cu latimea de 12cm si grosimea de 1,5cm ● plastic maleabil ca o gelatina ● rezista la temperaturi de -49 de grade celsius si +52 grade celsius ● transparenta este la fel ca si la geamurile standard ● retine caldura in locurile unde se folosesc surse de caldura ● dimensiunile maxime pentru un singur rulou din plastic transparent sunt de 4,5 metri lungime si 3.5 metri inaltime ● mecanismul de stangere al plasticului standard este manual(manivela) ● optional se pot dota cu motor –buton; -telecomanda ● sistemul metalic standard este din aluminiu de culoara bej ral 1013(vopsit in camp electrostatic) si alb ral9016 ● optional se poate vopsi in culoarea dorita ● plasticul transparent are o garantie de 5 ani pentru rupere si casare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.