Ghidul Serviciilor
Dental House- Cabinet Stomatologie- Pitesti
inapoi la firma 120 vizite
Poza Estetica dentara
Foto

Fatele dentare sunt restaurari protetice realizate integral din ceramica. Asemenea unor unghii false foarte subtiri, acestea acopera doar partial dintii, modificandu-le astfel forma, culoarea si pozitia. Rezultatul: o imbunatatire drastica si vizibila a zambetului, fara durere si cu o preparare minima a dintilor. Grosimea redusa a acestora, asociata cu tehnicile adezive moderne, asigura rezistenta, durabilitate si un aspect estetic al dintilor.

De ce din ceramica?

Avand o rezistenta foarte buna si redand, in acelasi timp, textura si transluciditatea dintelui natural, ceramica este cel mai estetic material pentru lucrarile protetice. In plus, datorita stabilitatii chimice crescute, toxicitatii scazute asupra tesutului dentar si riscului redus de a produce sensibilitate sau iritabilitate la nivelul gingiilor, este biocompatibila cu dintii.

 

Ce probleme stomatologice pot rezolva fatetele dentare?

Cat de repede ma pot bucura de zambetul dorit?

Fiindca este vorba de o zona de estetica maxima, nu ne putem permite nicio aproximare. Inainte de inceperea propriu-zisa a tratamentului, se realizeaza o simulare a rezultatului final, astfel incat pacientul sa aiba posibilitatea de a propune eventuale modificari sau chiar schimbarea intregului plan de tratament. Pentru ca pacientul sa-si dea seama corect de rezultatul estetic al dintilor in ansamblu in urma tratamentului, folosim tehnica Digital Smile Design. Odata ce pacientul este multumit, incepe preparea dintilor in vederea fatetarii. Tehnica de realizare este netraumatizanta si, in functie de caz, se slefuieste intre 0,5-0,6 mm in smaltul dentar sau fatetele vin cimentate fara a fi nevoie de slefuire. Dupa terminarea pregatirilor speciale pentru fatetare se amprenteaza arcadele dentare. Ultima etapa consta in cimentarea definitiva a fatetelor (dupa 3-4 zile) cu adezivi de ultima generatie.

Fatetarea dentara din ceramica este o metoda de tratament complexa, care necesita o foarte buna pregatire a medicului, tehnologie avansata si un laborator de tehnica extrem de competent.

Contactati-ne pentru a afla daca fatetele dentare sunt solutia propice pentru problemele dumneavoastra estetice.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.