Ghidul Serviciilor
Cronos Nico Service Service Auto Complet Baicoi
inapoi la firma 98 vizite
Poza Incarcare Freon Auto
Foto
Foto

La CRONOS NICO SERVICE se pot realiza operatii de depistare a pierderilor de freon din instalatia de aer conditionat sau incarcare cu freon. Operatiunea se realizeaza folosind un aparat profesional, care determina automat cantitatea exacta de freon auto necesara pentru fiecare model in parte. Incarcarea eronata chiar si cu cateva zeci de grame de freon va rezulta intr-o slaba functionare a instalatiei de climatizare si aer conditionat.

Care este principiul de realizare?

Succesiv se face indepartarea umiditatii din sistemul de climatizare si a impuritatilor depuse, continute de ulei. Uleiul recuperat este apoi colectat intr-un recipient special, impreuna cu celelate impuritati, depuse pe radiator datorita combinatiei de umezeala, aer rece si intuneric. Dupa vidarea instalatiei, se realizeaza reumplerea instalatiei cu cantitatea de freon si ulei recomandata de producator pentru fiecare tip de autoturism. Dupa verificarea si incarcarea instalatiei cu freon se efectueaza testele de functionare, pentru verificarea parametrilor instalatiei de AC.

OPERATIUNI ASUPRA INSTALATIEI DE CLIMATIZARE

Recomandari

Se recomanda pornirea sistemului de aer conditionat cel mult o data la 15 zile, prelungind in acest fel durata de viata a compresorului de aer conditionat. De asemenea, se recomanda a se efectua o verificare si o incarcare cu freon auto cel mult o data la 2 ani, ajutand in acest fel la pastrarea calitatii instalatiei de climatizare auto.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.