Ghidul Serviciilor
Cronos Nico Service Service Auto Complet Baicoi
inapoi la firma 98 vizite
Poza Mecanica auto
Foto

In cadrul unitatii de service auto CRONOS NICO realizam lucrari de mecanica cu personal specializat. Putem realiza operatiuni de mecanica auto atat pentru autoturisme, cat si pentru microbuze. Dotarile tehnice performante ne permit rezolvarea rapida si eficienta a lucrarilor de reparatie, factor esential in colaborarea cu societatile ce detin parcuri auto cu multe autovehicule. Bazandu-ne pe un sistem eficient de programari, fiecare operatiune de mecanica se realizeaza in cel mai scurt timp posibil, in ordinea programarilor (click pentru programari online).

In unitatea noastra de service, operatiunile de reparatii si intretinere sunt realizate de personal specializat si cu experienta vasta in domeniul reparatiilor auto. Fiecare mecanic auto este bine pregatit si permanent instruit cu noile tehnici, tinand pasul cu evolutia tehnologiilor de fabricatie ale autovehiculelor. Astfel timpii necesari reparatiei sunt redusi, iar rezultatele se ridica la un inalt nivel calitativ.

OPERATIUNI SERVICE MECANICA AUTO

Cu o gama completa de servicii de mecanica auto, CRONOS service auto Ploiesti va asigura ca, la incheierea lucrarilor de reparatie sa va bucurati de o buna functionare a mecanismelor de directie, a sistemelor de franare, rulare, iluminare-semnalizare, precum si de performante vizibile ale motorului in general.

In prezent, unitatea noastra de service auto are contracte cu un numar semnificativ de firme cu parcuri auto medii si mari, precum si cu societati de inchirieri masini.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.