Ghidul Serviciilor
Cronos Nico Service Service Auto Complet Baicoi
inapoi la firma 98 vizite
Poza Tinichigerie auto
Foto
Foto
Foto

CRONOS NICO SERVICE realizeaza operatiuni de tinichigerie auto pentru orice tip de avarie, cu un timp rapid de reparatie. Unitatea este dotata cu echipamente pentru reparatiile la structura metalica a autovehiculelor, iar operatiunile de tinichigerie auto sunt realizate de un mecanic auto cu experienta vasta in domeniu, pentru a asigura o lucrare la standarde calitative ridicate. Service-ul auto este echipat cu aparatura moderna pentru indepartarea elementelor de caroserie, iar acolo unde este nevoie de atentie speciala, se demonteaza elementele de tapiterie pentru a nu le deteriora.

In practica, in cadrul unitatii noastre de service auto se utilizeaza aparatul de sudura in argon, deoarece nu incalzeste o suprafata mare in jurul sudurii, metalul fiind mult mai bine protejat. Pentru lucrari mici si medii de indreptare a caroseriei, va oferim un service rapid cu costuri reduse, iar pentru cazurile de avarii mai mari, unde perioada de reparatie poate depasi 3-4 zile, va oferim o masina de schimb cu predare si preluare gratuita de la adresa dvs.

OPERATIUNI SERVICE TINICHIGERIE AUTO

In prezent, unitatea noastra de service auto are contracte cu un numar semnificativ de firme cu parcuri auto medii si mari, precum si cu societati de inchirieri masini.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.