Ghidul Serviciilor
Cronos Nico Service Service Auto Complet Baicoi
inapoi la firma 98 vizite
Poza Vopsitorie auto
Foto
Foto

Operatiunea de vopsitorie auto presupune doua etape: pregatirea autovehiculului pentru vopsire si vopsirea propriu-zisa. Etapa de pregatire este foarte importanta, aceasta facand diferenta de multe ori intre o vopsitorie auto profesionala si o lucrare de slaba calitate, facuta de alt vopsitor sau mecanic auto. Operatiunea de vopsitorie auto este, in principiu, o operatiune de service rapid, care se executa in 2-3 zile, de aceea nu presupune imobilizarea pentru perioade mari a masinii in service.

In scopul protejarii caroseriei si al elementelor care nu sunt vopsite, tehnica folosita de CRONOS NICO SERVICE este izolarea autovehiculului, integral, in timpul efectuarii vopsirii, indiferent de numarul elementelor vopsite.

De asemenea, deoarece punem pret pe calitatea serviciilor prestate, pregatim si finisam suprafetele cu mare atentie, prin slefuire si chituire, grunduire, vopsire intermediara, pentru etapa pregatitoare si lacuire si uscare cu filtrarea aerului pentru etapa finala.

In cadrul service-ului nostru, putem realiza si lucrari de vopsitorie auto la comanda, cu elemente grafice sau scheme de culori personalizate, la alegerea clientilor. Personalul nostru va sta la dispozitie cu sfaturi calificate privind orice aspect al acestei operatiuni.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.