Ghidul Serviciilor
Global Refill, Bucuresti - Reincarcari Cartuse
inapoi la firma 147 vizite
Poza Service Imprimante
Foto

Service Imprimante Service Imprimante HP, Canon, Lexmark, Epson, Xerox, Samsung, Dell, Brother, Minolta. Asiguram reparati pentru imprimantele INKJET (cerneala) si LASER (toner).

Incheiem la cerere contracte de mentenanta  si service imprimante cu firmele care au in dotare minim 3(trei) imprimante din marcile enumerate mai sus. Asiguram consumabile precum si piese de schimb.

Va prezentam mai jos procedura de service pentru imprimantele defecte aduse de clienti.

1. Imprimanta este inspectata vizual, dupa care se incearca punerea in functiune. In cazul in care imprimanta nu porneste deloc, se verifica pe loc alimentatorul si prezenta unui scurtcircuit. 2. Daca problema este de la alimentatorul imprimantei, acesta se poate schimba pe loc sau comanda si imprimanta nu mai necesita intrare in service. *                 Daca defectul provine de la cartuse, atunci cartusele se pot schimba pe loc in limita stocului disponibil. 3. Daca problema este de natura mecanica sau electronica, se face un proces verbal de intrare in service care se inmaneaza clientului. 4. Dupa identificarea problemelor pentru care a fost adusa la service imprimanta, sunam clientul si il informam despre defect si despre costurile reparatiei. De asemenea il informam asupra starii cartuselor. 5. Daca clientul este de acord cu reparatia imprimantei, o executam si oferim garantie 30 zile pentru reparatie. 6. Clientul este anuntat cand poate veni sa ridice imprimanta reparata. 7. Daca clientul NU ESTE DE ACORD cu costurile reparatiei trebui sa plateasca TAXA DE CONSTATARE.

 TAXA CONSTATARE SERVICE IMPRIMANTE LASERJET (toner) – 50.00 RON

TAXA CONSTATARE SERVICE IMPRIMANTE INKJET (cerneala) – 30.00 RON

 

NOU : Contracte avantajoase pentru service imprimante si livrari cartuse si consumabile. Pentru clientii persoane juridice oferim contracte combinate cu livrarea cartuselor, consumabilelor, servicii de incarcare cartuse si reparati imprimanta. Astfel, prin incheierea unui contract combinat, clientul va beneficia de tarife reduse cu 20% la serviciile de mentenanta, reparatii si service ale imprimantelor sale.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.