Ghidul Serviciilor
Gradina Viselor Amenajare, Peisagistica Si Intretinere Completa A Gradinilor Sibiu
inapoi la firma 229 vizite
Poza Taiere arbori
Foto

Pentru a finaliza cu succes tăierea de arbuști și arbori trebuie să sa cunoască biologia și comportamentul lor. Fiecare tăiere are o consecință specifica . Orice tăiere necorespunzătoare este în detrimentul plantei care va arăta în curând simptomele acesteia. Atunci când plantezi un copac, trebuie să-i oferi spațiul pe care îl va ocupa ... Când planta este prea mare, nu va fi posibil să se efectueze o reducere a dimensiunii drastică, fără al deteriora ! Taierea pomilor fructiferi

Intinerirea coroanelor ingrijite

1. Metoda prin deviere: nu provoaca o reactie puternica a mladitelor tinere si se aplica mai cu seama la pomii fructiferi care fac fructe cu samburi, pentru ca metoda clasica nu este sigura in acest caz. Metoda consta in limitarea in inaltime a coroanei; prin taierea cu fierastraul va fi indepartata cam 1/3 din volumul coroanei.

2. Metoda clasica se foloseste mai mult in cazul pomilor fructiferi care fac fructe cu seminte. Cam 1/3 din lungimea ramificatiilor principale vor fi indepartate prin taiere cu fierastraul in unghi drept. Ramificatiile laterale aflate sub taietura se suprima prin taiere de la inel pe o lungime de aproximativ 25 cm.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.