Ghidul Serviciilor
Gradina Cu Flori, Alba Iulia - Producator De Plante Floricole Si Arbusti Ornamentali
inapoi la firma 145 vizite
Poza Productie plante
Foto
Foto
Foto

Producţia se desfăşoară în solarii acoperite, pe o suprafaţă de 1 500 mp pentru plantele floricole şi 5 000 mp pentru arbuşti ornamentali. Cultivăm în principal muşcate curgătoare, semicurgătoare, zonale şi englezeşti. Pe lângă acestea cultivăm petunia, calibrachoa, verbena, lobelia, impatiens, dalia, begonia, tagetes şi alte specii de plante floricole anuale şi perene, din butaşi sau sămânţă şi hibrizi F1.

Avem în spate o experienţă de 14 ani în cultivarea plantelor floricole, în urma căruia am reuşit să obţinem plante de foarte bună calitate, fără boli şi dăunători. Producem şi comercializăm arbuşti şi arbori ornamentali din anul 2008, în general conifere, datorită perioadei prelungite de decor. Cultivăm soiuri bine adaptate în ţara noastră, care decorează pe tot parcusul anului şi care aduc un plus de valoare grădinii, curţii sau oraşului în care locuiţi.

Pentru a oferi o gamă cât mai largă de produse, colaborăm cu alte pepiniere şi producători.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.