Ghidul Serviciilor
Atlantis Engineering, Instalatii Electrice, Retele De Telecomunicatii, Sisteme De Securitate - Timisoara
inapoi la firma 95 vizite
Poza Despre firma Atlantis Engineering
Foto

In ultimii ani, societatea ATLANTIS Engineering s-a impus pe piata ca o companie de referinta pentru standardele profesionale superioare ale produselor si serviciilor sale. SC Atlantis Engineering SRL are ca obiecte de activitate conform statutului: lucrari de instalatii electrice, retele de telecomunicatii, sisteme de securitate, linii tehnologice si sisteme industriale.

RESURSE MATERIALE - DOTARI

Pentru a asigura servicii de calitate clientilor nostri facem in mod constant investitii insemnate in materiale si echipamente specifice.

Dispunem de echipamente necesare si de o gama variata de unelte si scule de lucru specifice, pentru a executa in conditii foarte bune lucrarile de calitate si in termenele stabilite.

 

RESURSE UMANE

Serviciile firmei Atlantis Engineering sunt asigurate de personal de specialitate cu experienta in domeniul de activitate si bine instruit.

Societatea noastra considera personalul ca una din cele mai pretioase resurse ale sale, investitiile in domeniul pregatirii profesionale, in perfectionarea aptitudinilor si imbunatatirea performantelor angajatilor fiind obiective de baza ale firmei noastre.

Intregul personal este atent selectionat, verificat si testat atat la angajare cat si pe parcursul evolutiei sale in cadrul firmei.

 

CALITATE

In ce priveste calitatea, firma noastra pune un accent deosebit pe un sistem de lucru organizat, bine structurat si procedurat in toate domeniile sale de activitati, compania avand implementat atat sistemul de management al calitatii ISO 9001:2008, cat si sistemul de management de mediu 14001:2004 si sistemul de management al sanatatii si securitatii ocupationale OHSAS 18001:2007.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.