Ghidul Serviciilor
Carpet Express Centru Curatare Covoare Tapiterii Si Pardoseli Cluj-Napoca
inapoi la firma 92 vizite
Poza Spalare covoare
Foto

Carpet Express® se ocupa de curatarea si redarea aspectului covoarelor cu ajutorul unei linii automate de spalare, ce efectueaza un proces tehnologic complex, pentru o curatare de inalta calitate, si satisfactia dvs.!

 

Primul proces, desprafuirea, este realizat in partea inferioara a masinii. 80% din praf este colectat in sertarele de sub desprafuitor iar restul de 20% cu aspiratorul exterior al utilajului. Cand covorul iese din utilaj 1 metru, incepe al doilea proces, spalarea, care acopera cele patru etape ale trenului de spalare. Prima etapa : Covorul este tratat cu detergent de spalare. Presiunea de pulverizare este variabila in functie de grosimea covorului si a gradului de murdarie al covorului, iar alimentarea cu detergent se face direct din containerul cu detergent. A doua etapa : Aceasta este zona unde procesul de periere are loc. mai multe perii rotative plasate pe glisiere se deplaseaza de la o latura la alta a trenului de spalare acestea fiind echipate cu un sistem de aer comprimat pentru reglarea presiunii pe covor, ce poate fi reglata de la 0 la 60 kg pe glisiera. A treia etapa : In aceasta zona, covorul este clatit si periat in intregime. A patra etapa : Pe durata acestei etape, covorul este rulat automat si este pregatit pentru introducerea in centrifuga. Al treilea proces consta in stoarcerea prin centrifugare la turatie mare, pentru a elimina toata apa din tesatura.

 

Tarife servicii efectuate de Carpet Express®: Curatat covoare ( desprafuire + spalare + centrifugare ): 9 RON/mp !

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.