Ghidul Serviciilor
Carpat Instal - Executie Si Proiectare Lucrari De Apa, Canal Si Electrice, Cluj Napoca
inapoi la firma 231 vizite
Poza Despre firma Carpat Instal
Foto

Compania Carpat Instal a fost infiintata in 2009  avand ca obiect de activitate executia si proiectarea lucrarilor de instalatii, insa de la infiintare si pana in prezent dezvoltarea unor noi ramuri de activitate a generat o preocupare continua de provocari pentru echipa noastra si crearea unui portofoliu generos de servicii cu care venim in intampinarea clientilor nostri.

Inca de la inceput, misiunea noastra s-a definit, asa cum si sloganul nostru o spune,  prin incercarea de a raspunde provocarilor multiple pe care le intalnim in activitatea noastra de zi cu zi, cu solutiile potrivite, menite sa satisfaca exigentele pietei.

Viziunea noastra se concretizeaza in incercarea de a schimba modul in care oamenii percep importanta,  pentru sanatatea lor si a celor din jur, a executiei, a utilizarii si a mentinerii in bune conditii de functionare  a instalatiilor si a lucrarilor de constructii in viata lor de zi cu zi. Implementarea acestei viziuni pleaca, in primul rand, de la cea a consolidarii continue a unei echipe bine formata.

Valorile pe care le cultivam inca de la infiintare ne insotesc munca si ne ajuta sa fim mai aproape de succes cu fiecare proiect derulat si dus la bun sfarsit.

SERVICII OFERITE:

CUI NE ADRESAM?

Serviciile noastre se adreseaza atat segmentului rezidential, cat si celui comercial si industrial aflat in aria de acoperire a judetului Cluj.

Activitatea noastra acopera si statutul de antreprenor general prin care ne asumam raspunderea fata de beneficiar pentru executarea de lucrari, avand un grad de complexitate ridicat, in baza contractului de subantrepriza convenit cu acesta si in termenele de executie agreate.

AVANTAJELE COLABORARII CU NOI:

  • Serviciu de interventii;
  • Echipa noastra este formata din meseriasi specializati intr-o gama larga de domenii de lucru, care asigura satisfacerea exigentelor pietei si angajamentul executiei unor lucrari bine efectuate.
  • Practicam preturi competitive si respectam termenele stabilite de comun acord.
  • Dispunem de o gama larga de echipamente si unelte ce vin in sprijinul indeplinirii proiectelor noastre;
  • Oferim consultanta gratuita in constatarea defectelor si gasirea celor mai potrivite solutii;
  • Lucrarile noastre sunt asigurate prin incheierea unei polite de asigurare cu o companie specializata in acest sens.
  •  

    Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
    Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
    Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.