Ghidul Serviciilor
Carpat Instal - Executie Si Proiectare Lucrari De Apa, Canal Si Electrice, Cluj Napoca
inapoi la firma 231 vizite
Poza Instalatii de aer comprimat
Foto

Instalatia de aer comprimat asigura transportul aerului de la compresor vas rezervor la punctele de reacordare ale consumatorilor: utilaje cu actionari pneumatice, scule pneumatice manuale, pistoale de suflat / deprafuit etc.

Pentru a asigura o buna circulatie a aerului si a evita caderile de presiune in punctele de utilizare, retelele de aer comprimat trebuie proiectate si calculate in consecinta.  Executia lor trebuie efectuata in conditii tehnice si estetice corespunzatoare.

Noi va propunem doua variante de executie retele, care indeplinesc in cele mai bune conditii cerintele realizarii unei instalatii de aer comprimat.

       1. INSTALATII DE AER COMPRIMAT CU TEAVA DE ALUMINIU VOPSITA 

Teava de aluminiu este vopsita in camp electrostatic, imbinarea facandu-se prin cuplare rapida. Aceasta varianta prezinta o serie de avantaje, precum:

       2. INSTALATII DE AER COMPRIMAT CU TEAVA TIP PPR CU IMBINARE PRIN LIPIRE LA CALD 

Teava de tip PPR folosita pentru realizarea unei instalatii de aer comprimat, prezinta o seria de avantaje:

Esti interesat de executia optima a retelelor de aer comprimat? Iti stam la dispozitie atat cu  livrarea materialelor cat si cu partea de consultanta tehnica in executie. Contacteaza-ne acum!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.