Ghidul Serviciilor
Carpat Instal - Executie Si Proiectare Lucrari De Apa, Canal Si Electrice, Cluj Napoca
inapoi la firma 231 vizite
Poza Instalatii Termice
Foto

Instalatii termice destinate cladirilor comerciale, publice, industriale – executie si mentenanta instalatii termice.

Lucrari instalatii termice in oferta Carpat Instal

CENTRALE TERMICE 

Montarile de centrale termice sunt cele mai solicitate dintre lucrarile de instalatii termice. In cazul in care ati luat decizia de a va instala o centrala termica, e indicat sa luati in considerare tipurile de centrale existente pe piata si specificatiile fiecareia pentru a avea certitudinea alegerii celei mai inspirate variante. Daca va intrebati care sunt cele mai uzuale tipuri de centrala si ce avantaje, dar si ce dezavantaje presupun, mai jos regasiti cateva dintre acestea:

Centrala termica electrica

Centrala termica prin condensatie

Centrala pe baza de combustibil solid

Daca va intrebati ce avantaje, dar si ce dezavantaje presupune fiecare dintre tipurile de centrale termice enumerate, mai jos regasiti cateva dintre acestea:

 

Montari de calorifere si tevi – lucrari care insotesc montarea de centrale termice

Dupa stabilirea tipului de centrala termica in functie de aria de acoperire si rentabilitate, este nevoie de stabilirea tipului calorifere si tevi pentru ca intreaga instalatie termica sa functioneze in parametri optimi.

Exista mai multe variante din care sa optezi pentru cel mai potrivit model de calorifer. Aceasta alegere va fi facuta in functie de buget, caracteristicile spatiului si performantele pe termen lung:

Alegerea tevilor se bazeaza pe pret, rezistenta in timp, randament, dar si pe factorul estetic:

* Echipa noastra va sta la dispozitie cu sfaturi pentru alegerea de centrale termice, tevi si calorifere potrivite pentru: hale si spatii industriale, comerciale si publice sau lucrari termice de amploare pentru locuinte private, sedii de firme si alte spatii extinse.

 

SEMINEE SI TERMOSEMINEE

In categoria lucrarilor de instalatii termice intra si semineele.

Acestea au castigat foarte multa popularitate in ultima vreme, fiind o alegere inedita pentru incalzirea locuintelor si a proprietatilor comerciale (restaurante, cafenele, spatii in regim hotelier s.a.m.d). In functie de amenajarea interioara puteti opta pentru un semineu modern, pe gaz sau electric, ori un semineu clasic, pe lemne sau peleti.

Puterea de incalzire a unui semineu este determinata de modelul ales si de suprafata care trebuie incalzita, care poate varia de la o incapere de dimensiuni medii sau mari pana la un interior intreg, daca se opteaza si pentru un sistem de canalizare a aerului cald si in alte incaperi. Materialele folosite pentru a imbraca un semineu sunt de asemenea foarte importante.

Spre exemplu, un focar de semineu din fonta imbracat in caramida sau samota este o combinatie ideala deoarece se incalzeste repede si retine caldura mai mult timp.  Daca pretuiesti mai mult aspectul estetic la un semineu, cea mai buna alegere pentru tine este piatra decorativa.

Pe langa toate aceste tipuri de seminee clasice exista si modele de seminee cu boiler incorporat, daca iti doresti inca o sursa de apa calda, mai economicoasa.

Indiferent de optiunea de incalzire aleasa, Carpat Instal executa urmatoarele tipuri de lucrari de instalatii termice:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.