Ghidul Serviciilor
Eltrex ,proiectare Si Executie De Instalatii Electrice - Timisoara
inapoi la firma 196 vizite
Poza Despre firma Eltrex
Foto

Suntem Eltrex, specialisti în proiectare si executie de instalatii electrice si automatizari industriale. Compania noastra a fost înfiintata la Timisoara în anul 1999 cu obiectivul de a livra clientilor nostri servicii prompte si produse de calitate. Ne-am facut un renume pe piata locala, apoi pe cea nationala, dupa care am facut pasul firesc catre piata internationala, unde oferim solutii profesionale pentru unele dintre cele mai importante companii multinationale. Inginerii nostri va stau la dispozitie pentru conceperea si constructia unei instalatii electrice profesionale eficiente si sigure.

Calitatea, promptitudinea si profesionalismul sunt atuurile care ne recomanda serviciile. Echipele Eltrex raspund prompt, cu solutii personalizate croite în functie de nevoile specifice ale clientilor. Analizam, proiectam, construim si testam, astfel încât în momentul în care predam o lucrare, clientul va putea beneficia de maximul eficientei acesteia.

Valorile noastre

Succesul nostru este asigurat de urmatoarele valori fundamentale:

Echipa

Indiferent de nivelul la care îsi desfasoara activitatea, oamenii contribuie la vitalitatea si reputatia firmei noastre. Vrem ca Eltrex sa fie un loc placut de lucru, în care oamenii sunt inspirati sa-si atinga potentialul si sa se dezvolte pe toate planurile. Promovam o atmosfera de prietenie, întelegere, inovare si responsabilitate. Suntem într-adevar o echipa, ne sustinem, ne ajutam, ne dezvoltam continuu ca oameni si ne simtim formidabil împreuna.

Clientii

Ne dorim ca relatiile cu companiile-client cu care colaboram sa fie durabile, calde si sa evolueze în directia celor mai noi si eficiente tehnologii industriale. Cea mai mare realizare pentru noi o reprezinta clientii multumiti, care apeleaza din nou la noi pentru un upgrade tehnologic sau ne recomanda altor parteneri. Ne dorim ca împreuna sa plasam România ca un punct de interes pe harta industriala internationala.

Dezvoltarea continua

Buna gestionare a resurselor precum si reinvestirea unei parti importante din profit reprezinta sursa principala a dezvoltarii firmei noastre.

Viziune

Ne propunem sa ne aliniem celei mai noi directii de eficientizare a procesului de productie recunoscuta ca ”Industria 4.0”. Compania noastra devine astfel un reper important în România al Industriei 4.0 prin unificarea tehnologiilor digitale si a internetului cu industria conventionala.

Misiune

Ne propunem ca prin calitatea produselor si seriozitatea în relatia cu clientii nostri sa câstigam o cota cât mai mare din piata instalatiilor electrice si a automatizarilor în industrie.Prin furnizarea de solutii complete, la cheie, cresterea nivelului profesional, perfectionarea continua si standardizarea modului de lucru, urmarim cresterea eficientei si a profitabilitatii asigurând baza dezvoltarii viitoare pentru firma, pentru fiecare angajat în parte cât si pentru partenerii nostri de afaceri.

Parteneri

Împreuna cu furnizorii nostri din Europa dorim sa aducem cât mai repede în România cele mai noi tehnologii si trenduri industriale astfel încât industria româneasca sa se pozitioneze la un nivel competitiv pe piata internationala.

Comunitate

Ne implicam activ, deschis si responsabil în dezvoltarea sustenabila a comunitatii din care facem parte, prin sponsorizari si participare activa la evenimente de responsabilitate sociala.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.