Ghidul Serviciilor
Eltrex ,proiectare Si Executie De Instalatii Electrice - Timisoara
inapoi la firma 231 vizite
Poza Executie
Foto

Executam proiecte “la cheie” de instalatii electrice industriale, inclusiv automatizari industriale complexe, sisteme SCADA. Cheia succesului acestor proiecte complexe sta în managementul adecvat al proiectului, coordonarea tehnica, utilizarea materialelor de calitate si nu în ultimul rând într-o echipa experimentata si instruita sa faca fata provocarilor. Respectam cerintele contractelor în termeni de performanta, costuri, timp, calitate si satisfactia clientilor.

Toate echipamentele realizate sunt testate si livrate cu marcajul CE în conformitate cu normativele de referinta în vigoare si cerintele specifice fiecarui proiect.

Compania noastra poate sa asigure fiabilitate maxima, profesionalism si conformitate în executia echipamentelor si instalatiilor electrice, calitatea livrata de noi fiind unul dintre punctele noastre de excelenta.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.