Ghidul Serviciilor
Eltrex ,proiectare Si Executie De Instalatii Electrice - Timisoara
inapoi la firma 231 vizite
Poza Instruire personal
Foto

Realizam instruirea personalului clientului pentru cunoasterea de catre acesta a instalatiilor si echipamentelor atât din punct de vedere tehnic, cât si din punct de vedere al service-ului si mentenantei preventive.

Toate echipamentele si instalatiile livrate pot fi însotite de programe de instruire pentru personalul interesat în utilizarea si întretinerea corecta a echipamentelor si instalatiilor electrice, în vederea cunoasterii produselor, a caracteristicilor tehnologice si functionale.

Instruirea personalului poate avea loc la punerea în functiune a echipamentelor dar si periodic, pentru echipamentele care necesita activitate programata de mentenanta.

De asemenea, o parte integranta a serviciilor noastre în domeniul automatizarii industriale si instalatiilor electrice o reprezinta livrarea documentelor care faciliteaza utilizarea eficienta a instalatiilor executate:

Vom elabora pentru dumneavoastra:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.