Ghidul Serviciilor
Eltrex ,proiectare Si Executie De Instalatii Electrice - Timisoara
inapoi la firma 231 vizite
Poza Mentenanta in garantie si post-garantie
Foto

Munca noastra nu se încheie odata cu predarea proiectului, ci ramânem alaturi de dumneavoastra prin servicii complete de mentenanta în garantie si post-garantie, pentru toate echipamentele si instalatiile livrate.

Dispunem de personal tehnic specializat si certificat de catre firmele producatoare pentru coordonarea si executia lucrarilor de întretinere, revizii si reparatii la toate echipamentele si utilajele electrice aflate atât în perioada de garantie cât si de post-garantie.

Statistic, un procent mare din reparatii poate fi prevenit, de aceea asiguram activitatea de întretinere periodica planificata în baza unui contract de service, conform specificatiilor cuprinse în documentatia tehnica a echipamentelor. Cu ajutorul mentenantei periodice planificate se poate asigura un control mai bun asupra costurilor si se reduc pierderile cauzate de defectiuni. Aceste operatii asigura functionarea continua a fluxului de productie, simpla verificare a echipamentelor poate preveni aparitia unor cheltuieli neprevazute.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.